Знайди відповідь на своє питання.
Custom Search

Де дивитися Євро 2012? Телеканали і провайдери.

Дорогі друзі! Настав час «розчохляти» свої вувузели, або чого у вас там є під рукою (сопілки, трембіти і т.д.). Для цього є особливий і довгоочікуваний привід - незабаром стартує ЄВРО 2012. А це, однозначно, подія не тільки для рядового футбольного вболівальника, а й для всієї країни. Для України це перевірка на міцність стосовно соціально-економічного розвитку, а для вас, шановні фанати і вболівальники, це яскраве свято. Цього не можна пропустити, це треба бачити! На питанні перегляду спортивного шоу під кодовою назвою «Євро 2012» якраз і хотілося б зупинитися і розглянути детально всі можливі варіанти.


Варіант № 1. Йдемо на стадіон. 
Цей варіант просто ідеальний і гарантує вам «повне занурення» в атмосферу свята футбольного чемпіонату Європи. Але є ряд досить істотних застережень. Перш за все, у вас повинен бути квиток. Як відомо, квитки розподілялися дозовано, як по організаціях, так і по точках розповсюдження. Вартість квитків для рядового громадянина із середнім достатком і нижче, відверто кажучи, «кусалася» (від 300 грн. І вище). До всього іншого, є ризик придбати фальшивий квиток. Як наслідок - не потрапити на стадіон і стрімголов мчати в найближчий бар або додому до телевізора.

Варіант № 2. А в ресторані ...
Якщо ви вибрали перегляд матчів національної збірної у «харчуванні», будь то ресторан або спорт-бар, приготуйтеся до можливих неприємних сюрпризів. Мало того, що місця в подібного роду закладах будуть «забиті» задовго до вашого приходу і в кращому випадку вам доведеться задовольнятися п'ятачком біля барної стійки, так ще напередодні відкриття ЄВРО 2012 активно «педалюється» тема про отримання закладами ліцензій на право публічного показу матчів чемпіонату Європи. Вартість придбання такої ліцензії - чимала. Наприклад, в Узбекистані подібна ліцензія коштує 1000 $ для закладів столиці і вдвічі менше в областях країни. А покарання за порушення прав інтелектуальної власності UEFA просто лякають і обіцяють великі проблеми. Так що сильно не дивуйтеся, якщо трансляцію матчу вашої улюбленої команди перервуть правоохоронні органи.

Варіант № 3. Будинок, милий будинок.
Залишається самий надійний, затишний і бюджетний варіант перегляду ЄВРО 2012 - це улюблений диван, телевізор, друзі і пиво рікою. Любителі домашнього перегляду віддають свою перевагу більш якісному мовлення у форматі HD, що дає можливість глибше відчути атмосферу матчу.
У разі домашнього перегляду ЄВРО 2012 актуальним стає питання вибору каналу, на якому будуть транслюватися матчі. І тут, як виявилося, вибір досить широкий, починаючи від стандартного мовлення у форматі SD і закінчуючи телебаченням високої якості HDTV. Спробуємо просвітити читача в цьому питанні.